Web Analytics
Înmatriculări Auto Suceava

Consultanță Gratuită!

Firma noastră deține personal calificat în vederea întocmirii contractelor de asigurare reprezentat de INTER Broker.

„Nu percepem niciun comision în vederea emiterii contractelor de asigurare!”

Asigurări RCA

RCA reprezintă o asigurare obligatorie pentru orice proprietar de autovehicul. Importanța RCA-ului apare în cazul în care asiguratul este implicat într-un accident rutier în urmă căruia au loc vătămări corporale sau pagube materiale produse din vină acestuia. Atunci, persoană păgubita primește imediat despăgubiri din partea companiei de asigurări a celui ce a produs accidental
Dacă nu aveți încheiată o asigurare RCA, atunci riscați amenzi 1000-2000lei , dar și reținerea certificatului de înmatriculare a automobilului și plăcuțelor.. Veți fi obligat să încheiați asigurarea, în caz contrar nu vi se va permite să reintrați în posesia certificatului de înmatriculare.

Asigurări CASCO

Asigurarea CASCO face parte din categoria asigurărilor auto. Spre deosebire de polița RCA, care este obligatorie, asigurarea CASCO este facultativă, însă această se încheie pentru mașină șoferului. Dacă RCA-ul despăgubește daunele care sunt produse unei terțe persoane, asigurarea CASCO se încheie pentru mașină proprie.

Asigurări CMR

Ce este o asigurare de tip CMR? Polița CMR este asigurarea de răspundere a transportatorului pentru marfă transportată în calitate de cărăuș. Acest tip de polița de asigurare este încheiată în mod obișnuit de companiile care au că domeniu de activitate transporturile în țară sau străînătate. Transportatorul încheie o polița CMR fie că este vorba despre un vehicul proprietate personală, închiriat sau in gestiune.

Asigurări CARGO

Ce se poate asigura? Orice persoană fizică/juridică poate asigura bunuri care fac obiectul transportului, inclusiv (opțional și la cererea asiguratului):

• cheltuielile de transport;

• cheltuielile vamale;

• alte cheltuieli asemănătoare.

Se asigură pentru riscurile ce apar pe timpul transportului bunurile aflate în circuitul civil, dacă cel puțin una dintre localitățile de expediție, respectiv destinație, se află pe teritoriul României.

Ce riscuri acoperă polița de asigurare CARGO? Asigurarea Cargo acoperă riscurile de pierdere sau avarie a bunurilor în timpul transportului maritim, terestru, aerian sau combinat intern și extern. Asigurarea se poate încheia în una din variantele „A”, „B” sau „C”, potrivit condițiilor Institute of London Underwriters.

Asigurarea „toate riscurile” – condiția „A”. Asigurarea acoperă toate riscurile de pierdere sau deteriorare a bunurilor asigurate, mai puțîn excluderile generale.

Asigurarea „protecție generală” – condiția „B”. Asigurarea acoperă pierderea sau deteriorarea bunurilor asigurate cauzată de: incendiu sau explozie; împotmolire, esuare, scufundare sau răsturnare a ambarcațiunii ori navei; răsturnare sau deraiere a mijlocului de transport terestru; coliziune sau contact al ambarcațiunii, navei sau mijlocului de transport cu un obiect exterior, altul decât apă. Pe lângă acestea, condițiile „B” și „C” nu acoperă nici daunele produse cu intenție de orice persoană.

Asigurarea transporturilor CARGO acoperă pierderea sau distrugerea bunurilor ce fac obiectul transportului cu orice mijloc de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim, fluvial sau combinat). Polițele se pot încheia atât pentru un singur transport cât și pe o perioada de timp (polița tip abonament).

Informații Generale

Normă ASF 20/2017 a fost publicată în Monitorul Oficial în 01.08.2017 și aduce următoarele modificările sistemului Bonus-Malus :
• fiecare daună plătită în perioada de referință se penalizează cu scăderea a două clase B/M;
• dacă o persoană fizică deține mai multe vehicule atunci toate vehiculele vor avea aceeași clasă B/M – detalii pe Prevederi legale cu privire la clasa B/M cea mai favorabilă pentru PF; pentru persoanele juridice fiecare vehicul va avea un istoric distinct;
• coeficienții claselor B/M vor avea alte valori începând cu penalizare de până la 80% și terminând cu reducere de până la 50% – detalii la Schemă Bonus-Malus și translația claselor.

Stiați căîn cazul accidentelor fără victime dacă nu se completează constatarea amiabilă de cei implicați și se prezintă la poliție după 24 ore de la incident, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, iar permisul de conducere se reţine, perioada de suspendare fiind de 30 zile !

Pentru a obține cea mai bună oferta pentru dumneavoastră a contractului de asigurare vă așteptăm la sediul nostru. Garantăm cel mai bun preț!

Asiguratori
Adresă
Telefon
Allianz-Țiriac Asigurări
Str.Căderea Bastiliei 80-84 București, Sector 1
021.2019.100
Groupama Asigurări
Str. Mihai Eminescu nr.45 București, Sector 1
021.3058.000
City Insurance
Str.Emanoil Porumbaru, nr.93-95 București, Sector 1
021.231.0090
EUROINS
Sos. București Nord, nr. 10, Global City Business Park, Clădirea O23, București, Sector 1
021.317.07 11
UNIQA
Str.Nicolae G. Caramfil 25, București
021.212.088
GRAWE ROMÂNIA
Str. Vulturilor nr. 98A,Bucureşti,Sector 3
021.312.6003
ASIROM
Bld Carol I nr. 31 – 33,București, Sector 2
021.9599
OMNIASIG
Aleea Alexandru, nr. 51, București, Sector 1
021.9599
GENERALI
Piața Charles de Gaulle nr. 15, et. 6 – 7, sector 1 București
021.312.36.35

Oferim servicii de calitate in domeniul înmatriculărilor auto, astfel încat toți clienții să fie mulțumiți și să apeleze la noi și în viitor.

Contact

B-dul George Enescu nr 17

Luni-Vineri-08:00-17:00 Sâmbăta – 08:00-12:00

FACEBOOK

Creare site by Bossnet